Fotoalbum: Zoo Planckendael – juni 2020

Een paar weken nadat de coronamaatregelen versoepeld waren en de dierentuinen weer open mochten, besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore de dierentuin Planckendael te bezoeken. Op verschillende plaatsen moest er een mondmasker worden gedragen en er was een verplicht te volgen route. Maatregelen waar we zeker mee konden leven en er dus een mooie dag van maakten.

Planckendael is opgedeeld in de 5 verschillende werelddelen: Europa, Afrika, Azië, Oceanië en Amerika (zowel Zuid- als Noord-Amerika). De bekendste bewoner van dit park is Kai-Mook, de eerste olifant die in België is geboren, dit wel in het zusterpark de Zoo van Antwerpen. Daarnaast hebben ze ook kangoeroes, leeuwen, pinguïns, zebra’s en meer. Veel plezier met het bekijken van de foto’s.