Center Parcs Erperheide wordt vernieuwd

Het vakantiepark Center Parcs Erperheide wordt vernieuwd. Het park ondergaat een complete make-over, zoals ook andere parken uit de groep volledig vernieuwd werden. De vernieuwingen zijn geïnspireerd op de groene omgeving.

 

Het Limburgse Center Parcs park Erperheide wordt compleet vernieuwd. Net als bij de vernieuwingen bij andere parken uit de groep inspireert men zich hier op de groene omgeving van het park. Erperheide ligt namelijk volledig in de bossen, waar je kan wandelen en fietsen. Daarom wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en blauw/groen tinten.

In de Comfort cottage wordt bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief zoals zachte kussens en een vloerkleed.

 

Dieren in het bos cottage

Overnachten met de kinderen in een bijzonder vakantiehuis? Dat kan in een van de Dieren in het bos cottages. In elke kamer ontdek je weer een nieuw dierenthema. De woonkamer is het domein van bosvogels, uiteraard vind je in de slaapkamer de nachtdieren terug en in de badkamer douche je te midden van vrolijke kikkers en andere amfibieën.  De kinderkamer (het berenhol) heeft een geheime doorgang naar de speelkamer!

 

Paradijs voor kinderen

Nog een belangrijke bron van inspiratie zijn de bezoekers. Voor de jonge bezoekers komt er een gloednieuwe thematische speeltuin. En ook de Market Dome met z’n gezellige restaurants wordt helemaal nieuw aangekleed.

 

 

Bron en foto’s: Center Parcs