Fotoalbum: HB World – juni 2019

Vandaag blikken we graag terug naar vorig jaar toen Jos en Simon op reis waren in Zuid-Korea. Ze bezochten daar heel wat culturele plaatsen, maar natuurlijk mochten de pretparken ook niet ontbreken. In de terugreis naar Europa vlogen ze nog eerst via Shanghai in China waar ze enkele parkjes uitprobeerden.

 

HB World:

HB World is een gloednieuw pretpark dat geopend werd in 2018 in Wuzhong gelegen in de Chinese provincie Jiangsu. Het park bevat 3 rollercoasters waarvan Heaven’s Wing de spectaculairste is. Dit is een Wing Coaster van B&M die maar liefst 6 keer overkop gaat.

De andere rollercoasters van het park zijn Inflaming Beatles, een achtbaan met draaiende karretjes van Beijing Jiuhua Amusement Rides Manufacturing en Big Fish Roller Coaster, een Family Roller Coaster van Golden Horse.

Het park bevat een aantal indrukwekkende gebouwen, tempels en beelden. Er is ook een grote parade en heel wat familieattracties en thrillrides.