Fotoalbums: Gumo Land en Century Park – juni 2019

Vandaag blikken we graag terug naar vorig jaar toen Jos en Simon op reis waren in Zuid-Korea. Ze bezochten daar heel wat culturele plaatsen, maar natuurlijk mochten de pretparken ook niet ontbreken. In de terugreis naar Europa vlogen ze nog eerst via Shanghai in China waar ze enkele parkjes uitprobeerden.

 

Gumo Land:

Gumo Land is een pretpark in Gumi-si in de Zuid-Koreaanse provincie Kyongsangbuk-do. Het park bevat twee rollercoasters met Dragon, een dubbele helix coaster van Zamperla en Fiesta Express, een Mini Mouse coaster van Zamperla. Beide rollercoasters zijn dus echt geschikt voor kinderen.

Voor de rest bevat het park nog een schommelschip en onder andere een vliegtuigmolen met echte vliegtuigen. Ook een zweefmolen en draaimolen is er terug te vinden net zoals nog een aantal andere kinderattracties.

Century Park:

Century Park is een klein pretparkje in Pudong in de Chinese provincie Shanghai. Het park bevat 1 rollercoaster met Flying Car. Dit is een Family Roller Coaster van Golden Horse. Voorts is er een nog een draaimolen, carrousel en een soort van break dance terug te vinden.