Fotoalbum: Blue Bayou Dixie Landin’ – juni 2017

Het coronavirus wist de wereld op korte termijn erg hard te veranderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer reizen als nooit tevoren, maar ondertussen blikken we graag terug op de verschillende reizen die er de afgelopen jaren gemaakt zijn geweest. Vandaag gaan we op pad met Rudy en nemen we jullie mee op reis naar een overzeese bestemming.

 

Blue Bayou Dixie Landin’:

Blue Bayou Dixie Landin’ is een pretpark in de Amerikaanse staat Louisiana. Tijdens het bezoek van Rudy in 2017 stonden er 4 rollercoasters. Xtreme was een spinning coaster van Maurer Rides die tegenwoordig haar rondjes draait als Alien Taxi in Trans Studio Action Zone in Indonesië.

Ragin’ Cajun is een Vekoma Boomerang rollercoaster die de bezoekers 3 maal voorwaarts overkop laat gaan en nog eens 3 maal achterwaarts. Loco Loco is een kinderachtbaan van E&F Miler Industries en Gilbeau’s Galaxi is een Zyklon coaster van S.D.C. Verder heeft het park ook nog een groot waterpark met verschillende slides.