Plopsa organiseert huiskamerparty met live dj-set

Plopsa wil ook tijdens de sluitingsperiode van de Plopsa-parken een beetje amusement en Plopsa-magie in de huiskamers brengen. Al de hele week waren er verschillende activiteiten op de sociale media van de groep, zaterdag pakt het bedrijf via Facebook uit met een live dj-set van DJ ZINA.

 

Ook voor Plopsa zijn het moeilijke dagen. Normaal gezien zijn op dit moment de voorbereidingen op de opening van de buitenparken bezig. Maar die moesten begrijpelijk gestaakt worden en het is momenteel niet zeker wanneer de pretparken terug zullen openen. “Volgende week zaterdag gingen we speciaal voor onze abonnees en ter gelegenheid van onze 20e verjaardag een weekje vroeger open gaan met een speciale ‘Season Kick-Off’.”, vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “Maar het feest met 10.000 ingeschreven bezoekers gaat niet door, de indoorparken en Plopsaqua zijn gesloten en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen liggen stil. We hebben dan ook noodgedwongen zo goed als alle personeel naar huis gestuurd.”, klinkt het.

Plopsa wil de mensen die nu normaal de parken bezoeken wel blijven animeren. “Thuis zitten zeuren heeft geen zin.”, licht marketing directeur Sebastien Momerency toe. “We proberen nog dagelijks op onze social media de families met kinderen te entertainen. Zo hebben we de mensen bijvoorbeeld geleerd hoe ze thuis van een wasmand en televisie alsnog een rollercoaster kunnen maken.” Maar ook de komende dagen heeft Plopsa nog plannen. “Aanstaande zaterdag organiseren we een huiskamerparty. Alle families die ons volgen, kunnen via onze Facebookpagina meegenieten van een live dj-set van DJ ZINA.”, aldus Momerency.

DJ ZINA, of Arezina De Koker uit Hillegem, is 17 en staat al sinds haar 9e op het podium in Plopsaland De Panne. Ook voor haar zijn het bange tijden. “Ik heb zelf primaire imuundeficiëntie. Met andere woorden: ik maak zelf niet genoeg antistoffen aan om tegen allerlei infecties te vechten, ik bleef dus al van voor de maatregelen ‘in mijn kot’.”, vertelt Arezina. “Nu heel wat events en opdrachten voor mij weggevallen zijn, is het leuk dat ik alsnog voor een publiek kan spelen. Ben benieuwd wat dit gaat geven.” Wie DJ ZINA aan het werk wil zien en wil meedansen tijdens de huiskamerparty kan morgen, zaterdag, vanaf 19u30 terecht op de Facebookpagina van Plopsa (www.facebook.com/plopsaparken) of via @Plopsa_official op Instagram.