Mickey & Minnie’s Runaway Railway geopend in Disney’s Hollywood Studios

Disney’s Hollywood Studios heeft haar allernieuwste attractie Mickey & Minnie’s Runaway Railway onlangs geopend. Dit is de allereerste Disney attractie die volledig gebaseerd is op Mickey en Minnie. De attractie is gebaseerd op de korte tekenfilms die vertoond worden op het Disney kanaal.

 

Het Amerikaanse Disney park Disney’s Hollywood Studios opende onlangs de nieuwe attractie Mickey & Minnie’s Runaway Railway. Op 4 maart konden de eerste bezoekers kennismaken met deze tekenfilmfiguurtjes in hun eigen attractie.

 

 

Bij deze attractie kruipen de bezoekers als het ware zelf in de tekenfilmwereld van het duo. Mickey en Minnie maken een ontspannend uitstapje en willen een picknick houden. Ze rijden in een sportieve Roadster die door een trein van Goofy gevolgd wordt. Zelf neem je ook in deze trein plaats, waarmee je een avontuurlijke rit maakt. In de attractie werd ook veel gebruik gemaakt van grappige taferelen.

 

Bron en foto: Disney