Samson & Marie komen naar Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne

Op 4 juli 2020 organiseert Plopsaland De Panne haar jaarlijkse exclusieve feestje. Tijdens de Nacht van de Abonnees komt er steeds een bekende artiest optreden. Dit jaar maken Samson & Marie hun opwachting. Het is het eerste optreden dat aangekondigd wordt van het nieuwe Studio 100-duo in Plopsaland De Panne.

 

Samson & Marie is zowat de jongste franchise van Studio 100. Het duo is ontstaan uit Samson & Gert, een kinderprogramma uit de jaren 80. Op 2 april 2019 kondigde Gert Verhulst aan dat hij na dertig jaar zou stoppen met de rol van Samsons baasje (Gertje). Bij Samson & Marie wordt de rol van het Samsonbaasje vertolkt door Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst.

Samson & Marie zullen meer dan waarschijnlijk meerdere liedjes komen zingen voor de Plopsa-abonnementhouders. Op 23 december 2019 brachten ze al een eerste single uit, getiteld Samson en Marie.

 

 

Op zaterdag 4 juli zal Plopsaland De Panne geopend zijn van 10:00 tot 18:00. De deuren voor de Nacht van de Abonnees openen vanaf 19:00 uur. Abonnees die tijdens de dag in het park aanwezig zijn, krijgen de mogelijkheid om tussen 18:00 en 19:00 uur in het park te blijven. Tijdens de dag moeten zij zich wel aanmelden aan de ingang van het park voor de registratie van hun online gereserveerde e-ticket voor de Nacht van de Abonnees. Hierbij krijgen zij ook een polsbandje en een bonnenvel overhandigd. Eventuele vergezellende personen kunnen vanaf 19:00 uur, samen met de abonnee, het park in.

 

 

De Nacht van de Abonnees is voorbehouden voor Plopsa-abonnees, vanaf 19:00 uur is inkom enkel mogelijk op vertoon van een geldige Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard, Plopsa-BumbaCard of Bumba-GoldCard in combinatie met het e-ticket in ruil voor een polsbandje en een bonnenvel. De eventuele vergezellende persoon moet samen met de abonnee het park betreden.

Iedere abonnee krijgt de kans om één vergezellende persoon mee te brengen aan het voordelige tarief van €13,50. Zowel abonnees als vergezellende personen moeten hun ticket op voorhand reserveren. Reserveren kan hier.

 

Bron: Plopsa