Nieuwe thrillride Dance Jumper maakt première op de kermis van Arnhem

De gloednieuwe thrillride Dance Jumper van de Nederlandse exploitanten Ruitenberg & Sipkema, zal in première gaan op de kermis van Arnhem die loopt van 15 mei tot en met 24 mei 2020. De Dance Jumper is een Smashing Jump van de Italiaanse fabrikant Fabbri.

 

De Nederlandse exploitanten Ruitenberg & Sipkema hebben de handen in elkaar geslagen. Ze zullen in 2020 namelijk uitpakken met een nieuwe thrillride. Dat lieten de exploitanten in juni 2019 weten aan de hand van een website, die volledig is gewijd aan de nieuwe attractie.

 

De attractie krijgt de naam Dance Jumper en wordt een Smashing Jump 12 van de Italiaanse fabrikant Fabbri. De thrillride krijgt een unieke schuine opstelling met front. Daarnaast wordt de attractie uitgerust met 24 verschillende draaiprogramma’s.

Ook aan buurtbewoners werd gedacht want Dance Jumper zal voorzien worden van een geluidloze aandrijving. De attractie zal uitgerust worden met 12 armen waar in totaal 24 personen kunnen inzitten. Ondertussen is bekend gemaakt dat de Dance Jumper haar première zal maken op de kermis van Arnhem die loopt van 15 mei tot en met 24 mei 200. Naast de kermissen in Nederland zal deze ook in Duitsland rondreizen.

Bron & Foto’s: Dance Jumper