Disneyland renoveert Snow White’s Scary Adventures

Het Amerikaanse Disneyland, gelegen in Anaheim, heeft aangekondigd haar attractie Snow White’s Scary Adventures te gaan renoveren. Het park liet weten dat er nieuwe magie zal toegevoegd worden.

 

De darkride Snow White’s Scary Adventures in Disneyland zal een grote renovatie ondergaan. De attractie zal zeer herkenbaar blijven maar nieuwe effecten, een aangepaste verhaallijn en enkele volledig nieuwe scenes krijgen. Zo gaf men al prijs dat er een scene komt waarin Sneeuwwitje in het bos ontwaakt, waar ze herenigd wordt met haar dierenvriendjes en op de achtergrond zal hierbij een kasteel te zien zijn. Zo zal deze attractie een leuker einde kennen. Momenteel eindigt deze met een scene waarin de gemene koningin gedood wordt door een bliksemschicht.

 

 

De imagineers zullen moderne technologieën gaan gebruiken zoals LED blacklight, laser projecties en een nieuw soort animatie systeem. Verder zal de muziek en animatie installatie vervangen worden. Verder zal de buitenkant aangepakt worden zodat deze beter gaat passen bij het kasteel van Doornroosje.

Snow White’s Scary Adventures is een van de originele attracties uit 1955, toen het park de deuren voor het eerst opende. De attractie sluit op 6 januari voor de renovatie.

 

 

Bron en foto: Disney