Canada krijgt Hasbro pretpark

In Canada wordt in de winter van 2020 een pretpark geopend dat in het teken staat van de gezelschapsspellen van Hasbro. Hiervoor zal het bekende Galaxyland, gelegen in het West Edmonton Mall, een nieuwe look krijgen.

 

Het Canadese indoor pretpark Galaxyland gelegen in het West Edmonton Mall winkelcentrum zal de komende maanden getransformeerd worden in een themapark dat in het teken staat van Hasbro. Het park zal 25 nieuwe of vernieuwde attracties krijgen die in het teken staan van het merk dat zeker in de jaren 1990 zeer gegeerd was.

 

Enkele van de thema’s worden My Little Pony, Mr Potato Head, Monopoly, GI Joe, Nerf, Play-Doh en Zeeslag. Behalve de attracties komen er uiteraard ook shops om de Hasbro producten te ontdekken en nieuwe horecapunten.

 

Galaxyland is bij ons vooral bekend omwille van een bijzondere achtbaan. Mindbender is een Schwarzkopf coaster die geopend werd in 1985 en drie loopings telt. Hoe deze er in de toekomst zal uitzien is nog een vraag.

 

 

De werken zijn momenteel volop bezig zodat het vernieuwde park geopend kan worden in de winter van 2020.

 

Bron en foto’s: Galaxyland