Fotoalbum: Bioparc – Zoo de Doué la Fontaine – november 2019

De Themeparkfreaks gingen op ontdekking in de Franse dierentuin Bioparc – Zoo de Doué la Fontaine. Het speciale aan deze Zoo is het feit dat deze in een oude steengroeve is gebouwd, wat het park een uniek karakter geeft. Heel leuk is dat men 2 routes heeft, eentje bovengronds en eentje door de vele onderaardse gangen van de Zoo. Verder heeft men hier een gigantische doorwandelvoliere waar je oog in oog komt te staan met ontelbare verschillende vogelsoorten zoals pelikanen, pinguins, flamingo’s, Ara’s en veel meer. Neem zeker eens een kijkje bij de gieren en passeer deze grote vogels op amper een meter afstand, zeer indrukwekkend. Andere toppers zijn ongetwijfeld het Savannegebied, het Okapi woud en het sneeuwluipaarden verblijf.