Fotoalbum: Parc Saint-Paul – november 2019

November, dat betekent Halloween. En wat is er leuker dan Halloween vieren in een pretpark waar je nog nooit bent geweest. Themeparkfreak Timothy trok tijdens deze periode naar het Franse Parc Saint-Paul. Het halloweengebeuren is hier een echt familiaal gebeuren, er werd dus heel wat moeite gestoken in prachtige halloweenversiering, dit alles overgoten met een vleugje donkere humor. In Parc Saint-Paul maakte Timothy kennis met de zeer fijne, maar intense first drop van de dichtstbijzijnde Pax achtbaan uit onze streken, namelijk Le Wild Train. Verder deed hij ook verschillende ritjes op Wood Express, de woodie van het park. Uiteraard vergat hij ook de andere achtbanen niet. Noemenswaardig was ook de Pax Wild Mouse genaamd Formule 1. Een achtbaan waarbij enkele bochten langs de buitenkant zijn gebankt en waarbij de karretjes de vorm hebben van een forumule 1 wagen. Griezelen deed hij in Le Chateau Hanté.