Eerste trackdelen nieuwe achtbaan Nigloland komen toe

Na de sluiting van de big apple-achtbaan Chenille ging het Franse pretpark Nigloland meteen aan de slag om plaats te maken voor haar nieuwe achtbaan Noisette Express. Heel veel details zijn over deze nieuwigheid nog niet bekendgemaakt, maar ze werd ontworpen door Art Engineering.

 

In het Franse pretpark Nigloland kwamen onlangs de eerste trackdelen toe van de nieuwe achtbaan Noisette Express. Deze nieuwigheid zal een familiaal baanverloop hebben en werd ontwikkeld door Art Engineering. Dit bedrijf ontwierp ook mee de kinderachtbaan Ba-a-a-Express in Europa-Park. De eerste trackdelen zitten verpakt in een ondoorzichtige folie, waardoor het afwachten blijft hoe ze eruit zal zien.

Noisette Express zal een achtbaan worden voor de hele familie. Kinderen kunnen onder begeleiding een ritje maken vanaf 90 cm. De achtbaan werd ontworpen door Art Engineering, de theming door P&P Projects. De lengte van de baan wordt 220 meter en je legt het ritje tweemaal af.

 

 

 

Bron en foto: Nigloland