Studio Tram Tour wordt Cars Route 66 in Disneyland Paris

De Studio Tram Tour krijgt een metamorfose, dat nieuws was al gekend. Nu zijn er voor het eerst details naar buiten gekomen over de vernieuwde versie. Grootste wijzigingen zijn een nieuwe naam, nieuwe instaplocatie en het verkorte parcours.

 

De vernieuwde attractie zal al zeker niet meer Studio Tram Tour gaan heten, ook zal het parcours niet meer langs de set van Dinotopia, de spaceshuttle van Armageddon en Reign of Fire rijden. Eigenlijk verdwijnt gewoon alles van de huidige Studio Tram Tour met uitzondering van Catastrophe Canyon.

 

De nieuwe naam wordt Cars Route 66 en er zal dus een hoofdrol weggelegd zijn voor Bliksem McQueen en Takel van de bekende Cars filmreeks. Of er rondom het parcours scene van deze films worden nagebouwd is nog een vraagteken, enige zekerheid is dat de scene waarin een truck vuur vat en er vervolgens een overstroming plaatsvindt zal blijven, mits eventuele aanpassingen naar een Cars thema.

 

De ingang zal al zeker wel verplaatst worden, deze komt te liggen tussen Ratatouille en Toy Story Playland. De beschrijving van de nieuwe ride is: Doe je gordel vast en vergezel Bliksem en Takel op een leuke familie road trip met verrassende natuur en mechanische wonderen langs de legendarische Route 66. Opening zomer 2020.

 

Bron: Cafe Mickey

Foto : Cafe Mickey