Toverland bouwt nieuwe schminkwinkel

Toverland zal in Wunderwald een nieuw gebouwtje optrekken. In het huisje kunnen de jongste bezoekers zich binnenkort laten schminken. De nieuwigheid krijgt Karolien Müller’s Schminkhous & Atelier als naam.

 

Wunderwald, de tweede grote hal in Toverland, krijgt een nieuwigheid. Toverland stelde concept-arts voor van een nieuw gebouwtje. Hierin komt een nieuwe schminkstand en -winkel: Karolien Mûller’s Schminkhaus & Atelier.

De huidige schminkstand neemt steeds aan populariteit toe; voornamelijk bij de jonge bezoekers. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om een Schminkhaus te bouwen, waarbij de beleving nog magischer is” aldus een woordvoerder van het park.

Het gebouwtje wordt momenteel gebouwd bij de Waldstube, tegenover de Biergarten. Het huisje krijgt een achtergrondverhaal dat samenhangt met de Maximus’ Blitz Bahn. “Karolien Müller is de nicht van Maximus Müller, de uitvinder van de Blitz Bahn. Zij heeft medewerkers in dienst die een ster zijn in schminken.” Karolien zal dus niet zoals haar neef in het park als karakter te vinden zijn.

Bedoeling is dat de schminkplek op 21 september de deuren opent.

 

 

Bron en foto’s: ToverlandFansite