Fotoalbum: Motiongate – februari 2019

Motiongate is een pretpark dat deel uitmaakt van een cluster van in totaal drie pretparken: Motiongate, Bollywood Park en Legoland Dubai. Wij bezochten enkel Motiongate.

Het park werd onderverdeeld in verschillende filmhuizen, zoals Lionsgate, waar je verschillende attracties gethematiseerd naar The Hunger Games kan terug vinden, Columbia Pictures met onder meer een Ghostbusters darkride en de The Green Hornet-coaster, een Gerstlauer bobsled type. Eyecatcher in het park is de Dreamworks zone, een indoor gedeelte dat prachtig gethematiseerd werd naar verschillende gekende animatiefilms als How to tame your dragon, Kung Fu Panda, Schrek en Madagascar. In het Madagascar gedeelte kan je de beste coaster van het park terug vinden; Madagascar Made Pursuit.