Fotoalbum: Europa-Park – juni 2019

Themparkfreaks Timothy, Tristan & Han trokken onlangs naar het Duitse resort Europa-park. Rulantica was helaas nog niet geopend, maar het gezelschap kon zich uitermate vermaken in het gigantische pretpark zelf. Zo maakten ze verschillende ritjes op alle achtbanen in het park waaronder Silver Star, Wodan, Matterhorn Blitz & Schweizer Bobbahn, maar namen ook een kijkje bij de verschillende waterattracties zoals Poseidon. Zo herontdekten ze dat Atlantica supersplash, na heel wat bezoekjes aan dit toffe resort, toch nog steeds de nodige kriebeltjes in de buik wist op te wekken. Timothy maakte voor het eerst een ritje op de attractie Arthur en Tristan ging naargeestig op zoek naar de  vleugels in het Griekse themagedeelte. Han had dan weer alle darkrides hoog op haar verlanglijstje gezet en kon ze nu van naderbij bekijken. De recent aangepaste Eurosat – CanCan Coaster & de Flying theather -simulator Voletarium mochten uiteraard niet ontbreken tijdens dit bezoek.