Nieuwe 1400 m2 grote speeltuin Sägewerk geopend in Tripsdrill

Het Duitse Erlebnispark Tripsdrill opende onlangs haar gloednieuwe speeltuin Sägewerk. Deze heeft een oppervlakte van 1400 m2. . Kinderen kunnen hier op houten speeltuigen naar hartenlust klimmen en klauteren.

 

Erlebnispark Tripsdrill is weer een attractie rijker. Op 4 juni 2019 opende men de nieuwe speelplaats Sägewerk. Dit is één van Duitslands’ grootste speeltuinen met een oppervlakte van 1400 m2.,  op deze oppervlakte kan men onveer 250 verschillende activiteiten beleven. De spectaculairste zijn ongetwijfeld een uitkijktoren van 15 meter hoog, een touwbrug en een 9 meter hoge spiraalglijbaan.

De nieuwe speelplaats is te vinden naast de houten achtbaan Mammut. Terwijl de jongsten zich uitleven op de speeltuigen kunnen de ouders ook rustig genieten van een drankje bij Mammutschenke.

 

Bron en foto’s: Tripdrill