Eerste testen met water begonnen in Rulantica

Over minder dan zes maanden opent Europa-Park haar gloednieuwe waterpark Rulantica. De bouwwerken zijn ondertussen vergevorderd en er liep voor het eerst water doorheen de Wild River.

 

Op 28 november 2019 zal Rulantica geopend worden. Diot waterpark ligt op enkele tientallen meters van Europa-Park en zal heel wat waterplezier voor het ganse gezin gaan aanbieden. Onze collega’s van Parkerlebnis konden alvast een kijkje nemen op de bouwwerf.

 

 

Verder deelde het park onlangs foto’s waarop we kunnen zien hoe er voor het eerst water door de wildwaterbaan VILDSTRØM stroomt.

Naast het waterpark opende men onlangs al een nieuw hotel met Krønasår – The Museum Hotel. Dit hotel telt 7 verdiepingen, 304 kamers en 1300 bedden. Verder heeft het hotel vier verschillende eet- en drinkgelegenheden.

 

 

Ook de eerste banden kwamen toe

 

 

Bronnen: Parkerlebnis, Europa-Park

Foto’s: Europa-Park