Walking Dead nieuw spookhuis voor Belgische kermissen

Walking Dead-fans mogen in hun handen wrijven, want er is een gloednieuw spookhuis in première gegaan dat volledig in het teken staat van de zombieserie. Fans van de serie kunnen het nieuwe spookhuis al meteen gaan ontdekken, want dit staat op de Halfvastenfoor van Gent.

 

Op vrijdag 28 maart is een nieuw loopspookhuis vanuit Tsjechië aangekomen in ons land. De nieuwste aanwinst reist vanaf nu rond met Nancy Dewingaerden en Roger Van Besien. De eerste stopplaats is de Halfvastenfoor van Gent.

De naam van het nieuwe spookhuis is Walking Dead, vernoemd naar de gelijknamige serie. Bezoekers zijn dus al gewaarschuwd over welke griezels ze tegen het lijf kunnen lopen. De Walking Dead vervangt het oude spookhuis Middeleeuws Slot.

Hieronder enkele foto’s van de opbouw van Walking Dead op de Halfvastenfoor van Gent, die er nog tot en met 14 april staat.

Bron & foto’s: Kermisland – Pays Forain