Twee nieuwigheden voor Legoland Deutschland

Legoland Deutschland breidt volgend jaar het Egyptische gebied uit. Door Pyramiden Rallye en Wüsten X-kursion komen er twee nieuwe attracties bij.

Legoland Deutschland opende in 2002 als vierde Lego-park. Het park, gevestigd in Günzburg tussen Mûnchen en Stuttgart in de deelstaat Beieren, vult zijn Egyptische gebied aan met twee attracties.

Samen met de twee nieuwe attracties zal het Reich der Pharaonen hernoemd worden naar Land der Pheraonen. In een nieuwe story is de farao uit de onderwereld opgestaan om de controle te nemen over zijn verzamelde schatten. De missie van de gasten is om de slechterik te stoppen.

In de familieattractie Pyramiden Ralley kunnen groepen van vier personen tegen elkaar strijden. In het verhaal heeft de farao Amset-Ra vuur aangestoken aan de ingang van de tempelgebouwen om zijn schatten veilig te stellen. Maximum acht teams zullen tegen elkaar kunnen strijden om het vuur zo snel mogelijk te doven, om zo de farao te verdrijven.

De tweede nieuwe attractie wordt Würsten X-kursion. Volgens het achtergrond verhaal moet je de vliegende mummies ontwijken door de ballon constant te laten roteren. Ook in deze tweede missie is samenwerking vereist volgens het park. In deze ballonvaartattractie bepaalt de groep zelf hoe hoog men vliegt.Het nieuwe gebied zal vanaf de seizoen opening van 2019, op 6 april, open zijn.

 

Bron: Parkerlebnis