Bouwwerken nieuwe attractie Le Pal van start gegaan

In het Franse pret- en dierenpark Le Pal gingen de bouwwerkzaamheden van start voor de nieuwe attractie die dit seizoen geopend zal worden. Met The Yukon Wings opent het park een interactieve draaimolen.

 

Pret-en dierenpark Le Pal blijft ook dit jaar verder investeren in het aanbod. Nadat het park de achtbaan Yukon Quad opende, zal dit jaar de zone uitgebreid worden met een zogenaamde Windstar Z van de Italiaanse fabrikant Zamperla. The Yukon Wings wordt dus een interactieve attractie met open neer bewegende armen die je zelf bedient, alsof je op een hang glider zit.

De werkzaamheden gingen alvast van start

 

Deze attractie is voorlopig nog best uniek in Europa, vorig jaar opende Holiday Park met Mias Elfenflug het eerste Europese exemplaar.

 

Bron en foto: Le Pal