Tpf filmpje: Toverland – Halloween Nights

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt.

 

Halloween, de leukste tijd van het jaar, vooral in een pretpark. Daarom kan een park video niet ontbreken. In deze video proberen wij jullie de sfeer en grimmigheid te tonen van Halloween in Toverland.

Toverland is een fantastisch leuk park, en zeker met de uitbreiding van Avalon en Port Laguna. Reken daar ook nog eens een top achtbaan Fēnix bij en een Halloweenevent met drie spookhuizen, vijf scare zone en een spektakelshow en je zit goed voor een super leuk dagje.

Om jullie alvast warm te maken voor het event van volgend jaar, kan je hier genieten van een samenvatting van de horror van dit jaar.