Majaland Kownaty ontving al 25.000 bezoekers

Op 30 september opende het eerste Poolse Plopsa-park, Majaland Kownaty, voor het eerst de deuren. Minder dan twee maanden later mocht het park al haar 25.000ste bezoeker ontvangen. Het park kijkt alvast uit naar een succesvolle toekomst, waarin nog meer nieuwigheden zullen openen.

 

Kacper en zijn gezin werden op 17 november in de bloemetjes gezet als 25.000ste bezoekers van het zeer jonge indoor pretpark Majaland Kownaty. Het park behoort tot de Plopsa-Group en is daarmee het eerste Poolse park van de groep. Later is het de bedoeling om nog meer parken te gaan openen in dit land. Het volgende park zal in de stad Warschau gebouwd worden.

Meteen na de opening van Majaland Kownaty zijn de bouwwerken gestart voor een nieuwe attractie in de vorm van een houten coaster. Voor de realisatie van deze investering wordt er opnieuw een beroep gedaan op Great Coasters International, die eerder ook al de houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ in het Belgische Plopsaland De Panne construeerde. Het zal de allereerste houten coaster in Polen zijn. Het kostenplaatje van het nieuwe pronkstuk bedraagt 7,5 miljoen euro.

 

Bron en foto: Majaland Kownaty