Na 25 jaar weer echt ijs in Plaswijckpark!

Op zaterdag 3 november 2018 opent Plaswijckpark de eerste echte schaatsbaan van Rotterdam en omstreken! Voor het eerst in 25 jaar is er in het Rotterdamse familiepark weer een echte schaatsbaan. De overdekte baan met 500m2 ijskoud ijs levert gegarandeerd schaatsplezier voor jong en oud!

 

Dit jaar viert Plaswijckpark haar 95-jarig bestaan. Speciaal voor deze verjaardag staat er de komende maanden een overdekte schaatsbaan in het park. In het verleden heeft het Rotterdamse familiepark vaker een kleine schaatsbaan gehad voor kinderen. Dit jaar kunnen alle kinderen samen met hun ouders en grootouders op 500m2 echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is! Geen schaatsen? Geen probleem, want Plaswijckpark zorgt gratis voor schaatsen. Zelf schaatsen meenemen mag uiteraard ook. Op de schaatsbaan zijn alleen ijshockeyschaatsen toegestaan.

Ben jij jarig in de winter? Neem je vrienden en vriendinnen mee naar Plaswijckpark en vier je verjaardag op het ijs! Deze winter is er een speciaal kinderfeestje waar je leert schaatsen van een schaatsinstructeur. Wie weet wordt jij de volgende schaatsheld die een gouden plak pakt. Na deze les staan er voor de echte lekkerbekken heerlijke verse pannenkoeken op je te wachten.

Voor de winterperiode is er een winterabonnement geïntroduceerd. Met zo’n winterabonnement kun je onbeperkt komen schaatsen. Van de schaatsbaan kan je tot en met zondag 3 maart 2019 genieten.