Halloween horror voor jong en oud in Mirabilandia

Tijdens de Halloweenperiode rust er een vloek over het Italiaanse Mirabilandia. Het park wordt versierd met pompoenen, monsters, heksen en geesten. Op deze manier kan jong en oud genieten van het spektakel.

 

Halloween begon in Mirabilandia al op 6 oktober en duurt tot en met 4 november. Dit telkens op zaterdag en zondag. Zaterdag vindt telkens een Halloweennocturne plaats, waarbij het park geopend blijft tot 22 uur. Op 27 en oktober en op 3 november blijft het park zelfs geopend tot 24 uur.

 

Kinderspookhuizen

 

Il Ponte Del Ricordi

Wanneer leven en dood elkaar ontmoeten, ontstaat een regenboog aan bloemen. Het zijn twee aparte werelden, maar tegelijk ook zeer sterk verbonden.

 

Il Labyvinto Stregato

Een eng labyrinth waar je zo verloren loopt, je kunt hier niemand vertrouwen. Sinistere personages proberen hier orust te stoken.

 

Spookhuizen (vanaf 12 jaar)

 

Llorona

Betreed de Lloronatunnel en laat je leiden door het onheilspellend geluid van eindeloos durende angstkreten. Je zal snel merken niet te kunnen ontsnappen aan het angstaanjagend gegil van de vrouwelijke geest, een moeder gedoemd om eeuwig in eenzaamheid te leven. De legende vertelt dat ze enkel gered kan worden van haar eeuwige leed door het offer van een onschuldige ziel.

 

Malabolgia

Een obscure grot leid je naar een labyrint dat uitkomt in de hel. Demonen en vervloekten zullen er verscholen zitten achter rotsen. Deze maze neemt je mee langs een wilde rivier en waterval, tot je uitkomt bij je engste date ooit: Lucifer, de zoon van Hades. Ontmoet hier jouw diepste angsten.

 

Acid Rain

New York, het jaar nul. De wereld is vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld. De wereld is niet meer hetzelfde, geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op, men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerden werden gedood, onthoofd en gebruikt als reserve delen voor het leger. Zij die niet geïnfecteerd zijn, worden opgegeten nadat hun bloed wordt weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Word jij de volgende?

 

Dead Town

Iedereen die een voet zet in deze stad zal worden begroet door een oude, blinde en zieke priester die de bezoekers uitnodigt om in de kerk te schuilen, waar ze veilig zouden zijn… maar of het daar echt veilig is?

 

Horrorzones (vanaf 12 jaar)

 

Fiabe Malvagie

Hier ontdek je hoe sprookjes echt eindigen, diegenen waarvoor niemand de moed had om ze je te vertellen. De meest geliefde kinderfiguren veranderen hier in vreselijke wezens die – slachtoffer of slechterik – je meeslepen in je ergste nachtmerrie. Zelfs de ogres hebben schrik. En jij?

 

Zombieville, the cursed town

De rijkste en ranzigste outpost genaamd Far West Alley is een enge en behekste plek geworden. De vloek van een machtige Shaman heeft alle inwoners vervloekt, waardoor ze in de duisternis ronddwalen als razende zombies, continu op zoek naar verse prooien…

 

Steampunk Revolution, Flesh VS Steel

Een vortex in de tijd transporteerde alle mensen naar een vreselijke versie van het Victoriaanse tijdperk. Deze periode wordt beheerst door een vreselijke vorm van technologie, die de mensheid zeker niet ten goede komt! Iedereen loopt er gevaar, ook jij kan een proefdier worden voor vreselijke experimenten.