Gezellig griezelen in Kernie’s Familienpark

Terwijl heksen hysterisch lachend in hun toverdrank roeren, bruist en borrelt het in de griezelkeuken en spelen gevaarlijke (maar vriendelijke) zombiepiraten een potje voetbal met spookachtige pompoenkoppen. Ja hoor, het is weer Halloween in Kernie’s Familiepark!

 

Graaf Kernie-cula verwelkomt ook dit jaar alle dappere spookjes weer van harte in de weekenden van 20 en 21 evenals 27 en 28 oktober (iedere zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur) om samen Halloween te vieren. Natuurlijk heeft hij weer alleen goedaardige geesten en monsters om zich heen verzameld, waardoor ook de kleinste spookjes veel plezier aan deze Halloween in Kernie’s Familiepark kunnen beleven. Enkele vrienden uit Transsylvanie zijn ingevlogen, waaronder de pompoenman, die samen met andere duistere figuren voor zijn huis patrouilleert. Ook wordt de Nederrijn vereerd met een bezoek van oom Dracula (en zijn doodskist). Hij logeert in het Brütermuseum, de derde gang rechts. Het gerucht gaat, dat er ergens dezer dagen een strijd zal lostbarsten tussen Dracula en zijn zombieburen, die hem zijn geliefde slaap ontnemen. Meer details zijn nog niet bekend – maar het beloven spannende (en luide) dagen te worden!

In het herfstachtige griezeldecor van Wunderland Kalkar wachten je verschillende spookachtige verrassingen. Van een heksendrankje als welkom, tot pompoen snijden, het roosteren van marsmellows en het nuttigen van een heerlijke pompoencremesoep (persoonlijk geserveerd door onze eigen parkkok).

De allerdappersten wagen een poging in ons griezellabyrint! Wie loopt de eerste zombie met een nevel van verdoemenis om hem heen tegen het lijf? Misschien krijg je het zelfs voor elkaar de spookachtige figuren zelf aan het schrikken te maken of ze zelfs terugsturen naar hun graf. Later zie je al deze duivelse figuren nog eens terug in de grote parkparade.

Verkleden wordt natuurlijk gewaardeerd en zeker aangemoedigd! Ook tijdens Halloween zijn de meer dan 40 attracties, frietjes, ijsjes, frisdrank, koffie en thee uiteraard inclusief.

 

Kernie’s Familiepark is van 13 oktober tot en met 28 oktober dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Een leuk uitje voor de herfstvakantie aan het plannen? Ook tijdens de doordeweekse dagen kun je genieten van de spookachtige decoraties en sfeer in het park!