Griezelplezier tijdens Halloween in Taunus Wunderland

Meer dan 5000 pompoenen, 3000 balen stro en decoratie in iedere hoek van het park zorgen ervoor dat Taunus Wunderland een spookpark wordt voor de ganse familie. Heel oktober lang kunnen jong en oud griezelen met heel wat activiteiten zoals pompoensnijwerk, schminken en een poppentheater.

 

Dagelijks is er een Trick-or-Treat programma, een griezeldoolhof in het spookhuis en een aangepaste film in de 7D-bioscoop. Daarnaast zal er op enkele avonden ook een spectaculaire licht- en vuurshow te zien zijn. Als je verkleed naar het park gaat kan je ook nog aan een voordeeltarief van €16 het park betreden.

Op zaterdag 27 oktober is het park geopend tot 22u voor hun Lange Halloween-Nacht. Op deze dag zullen er heel wat speciale gasten aanwezig zijn waaronder Ghostbusters german Devision en de verhalenverteller Andreas Krall. Daarnaast is er ook nog straattheater voorzien zoals dansgroepen en een vuurshow. Als hoogtepunt van de avond volgt er nog een spectaculaire vuurwerkshow. Na 22u zal er voor het eerst ook nog een groot Halloweenfeest plaats vinden onder leiding van DJ Felix Moese van Hit Radio FFH.

Tickets voor deze speciale avond zijn beschikbaar vanaf €10 voor enkel het Halloweenfeest of €24 als combi-ticket met toegang tot het park gedurende de dag.

 

Bron: Taunus Wunderland