Freaky Nights in Archeon

Vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober heerst er een angstaanjagende sfeer op het landgoed van de graaf. Er is duidelijk huisgehouden en overal merk en zie je dat en vind je een slinger van resten en ellende.

 

De graaf heeft er koste wat het kost alles aan gedaan om zijn toekomstige bruid te vinden met de nodige gevolgen voor degene die zijn selectie niet hebben gehaald. De bloedzakken worden gevuld met overwonnen bloed en dienen als welkomstdrank. De receptie is in volle gang, de verknipte barbier helpt nog snel wat gasten en de patissier haalt de restjes bloed van de taart. De ceremonie kan beginnen.. Red jij het om daar te komen? Volg de Freaky Nights route door Archeon om bij de receptie te komen. De Freaky Nights route loopt door diverse ‘fright houses’, zoals:

 

Het insectenhuis

Als je denkt dat spinnen eng zijn kunnen we je gerust stellen. Je mag hopen dat in dit huis uitsluitend een spin je verwelkomt. In het insectenhuis worden geen buitenstaanders geduld behalve als ze honger hebben.

 

De verknipte barbier

De verknipte barbier is druk om zich heen aan het slaan en duidelijk in gevecht met zijn nieuwe mes. Heeft hij het gezien de bloedspetters op de muur echt wel onder controle of is het een obsessie zijn slachtoffers eerst te voorzien van een nieuwe coupe.

 

Taartenhuis

De graaf heeft duidelijk zijn wensen kenbaar gemaakt. De patissier is nerveus en duld geen fouten van zijn leerlingen. De gewenste ingrediënten maken het er niet makkelijker op. Hij zoekt nog de nodige botten en bloedgroepen. In het taartenhuis moet je nu niet willen zijn.

 

Dwalende bruiden

Het is duidelijk dat er al meerdere vrouwen zijn verslonden en zijn afgekeurd door de graaf. In het huis van de dwalende bruiden betreuren zij het feit dat ze het niet hebben gehaald. De ene jammert de ander reageert dat af. Je weet nooit hoe en je weet nooit op wie. Trotseer jij de dwalende bruiden?

 

Freaky Nights in Archeon op 19 en 20 oktober van 19:00 tot 22:30 uur.

Tickets in de voorverkoop nu voor € 17,50 p.p., bestel op https://www.archeon.nl/nl/agenda/freaky-nights.html