Fraispertuis City opent nieuwe interactieve attractie in 2019

Het Franse pretpark Fraispertuis City zal in 2019 opnieuw een nieuwe attractie openen. Dit maal een zogenaamde interactieve Jet Ski attractie. De Jet Ski attractie zal in de buurt van de Splash Battle gebouwd worden.

 

Bezoekers van het Franse pretpark Fraispertuis City kunnen volgend seizoen uitkijken naar de komst de komst van een nieuwe attractie. Op de European Attractions Show in Amsterdam tekende parkmanager Patrice Fleurent namelijk een contract met fabrikant Zierer voor de aankoop van een Jet Ski attractie.

Bij de jetski’s stap je via een platform op een bootje of jetski en dan gaat de molen, waaraan de gondels bevestigd zijn, vervolgens ronddraaien. Met behulp van het stuur kan je snelle uitzwaaien maken, alsof je over het water racet. Een mooi voorbeeld is de Mega Mindy Jetski in Plopsaland De Panne.

 

 

Bron Fraispertuis City