Le Pal opent interactieve attractie met Yukon Wings in 2019

Het Franse pretpark Le Pal pakt volgend jaar uit met een interactieve attractie. Het gaat om een Windstar Z van fabrikant Zamperla. De attractie zal de naam Yukon Wings dragen en gebouwd worden in de buurt van de nieuwe achtbaan Yukon Quad die opende in 2018.

 

Het Franse pretpark blijft verder investeren in het Yukon gebied, dat dit jaar opende. In dit gebied is de blikvanger de gelanceerde achtbaan Yukon Quad, die gebouwd werd door Intamin Amusement Rides. De nieuwste attractie zal toegankelijk zijn voor het hele gezin en krijgt een interactief kantje.

Yukon Wings wordt een Windstar Z attractie, welke gebouwd wordt door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Een soortgelijke attractie opende dit jaar nog in het nieuwe indoorgebied van Holiday Park met Mias Elfenflug. Bij dit type attractie neem je plaats op een paraglider en kan je door de hendel te gebruiken de stoeltjes zelf op en neer doen bewegen door de wind onder de vleugels te vangen.

 

 

Bron en foto: Le Pal