Fotoalbum: Toverland – Midzomeravond 2018

Dat Toverland onlangs het nieuwe entreegebied Port Laguna opende en het nieuwe themagebied Avalon, met Wing Coaster Fenix en de bootvaart Merlin’s Quest hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Wij trokken naar het park op een zomerse woensdag, voor het Midzomeravond evenement. Tijdens dit evenement is het park geopend tot 23 uur en is er heel wat extra animatie voorzien. Zo kon je bellenblazers ontmoeten, vuurspuwers bij de houten achtbaan Troy, een orkestje in de Biergarten en zorgden de Katari’s voor heel wat fun in de Magische Vallei. In het nieuwe themagebied Avalon trok een bandje rond, dat terrasbezoekers op liedjes trakteerde. Het meest waren we nog onder de indruk van het knallende vuurwerk dat in Port Laguna de dag afsloot.