Fotoalbum: Walibi Rhone-Alpes – mei 2018

Themeparkfreaks Fred & Timo brachten een bezoek aan het Franse Walibi broertje, genaamd Walibi Rhone-Alpes. De beste achtbaan die dit park aanbiedt aan de bezoeker is zonder twijfel de houten achtbaan Timber. Deze achtbaan, gebouwd door The Gravity Group, heeft misschien niet de meest indrukwekkende statistieken in de wereld der woodies, maar weet best een aangename rit weg te zetten. Ander achtbaangeweld vind je in Walibi Rhone-Alpes in de vorm van L’Eqwalizer (een Vekoma Boomerang), Woodstock Express (Zamperla Zig Zag Coaster) en La coccinelle des Andes (Zierer Junior coaster). Neem zeker ook eens een kijkje bij Tam Tam Aventure, een bootrondvaart met een muzikaal thema. Neem plaats en laat je volledig gaan op de Tam Tam! Waag ook eens een plonsje in Aqualibi, het outdoor glijbanen paradijs van Walibi Rhone-Alpes.