Michael Mack belooft dat de piraten zullen terugkeren in Europa-Park

Vandaag werden de eerste resultaten van het onderzoek naar de brand in Europa-Park bekend gemaakt. Tijdens dit onderzoek heeft men ontdekt dat de brand veroorzaakt werd door een technisch defect bij de Rapid River Fjord Rafting. Verder liet Michael Mack weten dat de piraten zullen terugkeren naar het park, al is het onduidelijk op welke manier.

 

 De gerechtelijke politie van Offenburg liet in een mededeling weten dat de eerste resultaten van het onderzoek naar de brand in Europa-Park veroorzaakt werd door een technisch probleem aan een technisch onderdeel van de Rapid River Fjord Rafting. Een menselijke fout wordt hierdoor volledig uitgesloten. In het park zijn de opkuiswerken van het getroffen Scandinavische gebied in volle gang.

 

Bij de brand ging de darkride Piraten in Batavia in vlammen op maar Michael Mack, directeur van het park, liet op twitter weten dat de piraten zullen terugkeren in het park. Op welke manier dit zal zijn wou hij voorlopig nog niet vertellen. Behalve deze attractie ging het themagebied Scandinavië bijna volledig verloren.

Ook al is nu uitgewezen dat de brand begon bij Fjord Rafting, toch is het park hard in de weer om deze populaire waterattractie zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Ook over de vervanging van de darkride wordt momenteel al volop nagedacht. Wat er precies zal komen is nog niet geweten, maar een woordvoerder liet alvast weten dat het een attractie zal worden om met het hele gezin van te genieten.

 

Bron: lematin

Foto’s: TPF – Tristan