Disneyland Paris viert Yoga Day met een immense yogasessie

De VN-Assemblee riep 21 juni uit tot International Yoga Day. Voor de allereerste keer vierden Disneyland Paris en Lolë deze gebeurtenis met een uniek evenement in een sprookjesachtige setting met meer dan 700 deelnemers van alle niveaus, van beginner tot rasechte yogi. Nadien was het mogelijk op de foto te gaan met Goofy! De bekende lesbegeleidster yogi Tara Stiles was omringd door andere yogi’s waaronder Marie-Françoise Mariette, de muse van het Lolë merk.

 

Disneyland Paris en atletische waarden

Disneyland Paris draagt het welzijn van haar werknemers en haar bezoekers hoog in het vaandel en daarom biedt het resort, naast de attracties en entertainment, diverse sportevenementen aan om bij te dragen aan een gezonde levensstijl. De Disneyland Paris Magic Run is intussen uitgegroeid tot een niet te missen jaarlijks evenement dat de magie van de Disney Parken samenbrengt met de fun van hardloopwedstrijden.

 

 

Voor Bernard Mariette, CEO van Lolë, was samenwerken met Disneyland Paris een logische keuze:

Wij zijn erg trots om verbonden te zijn met Disneyland Paris. Beide merken delen sterke waarden die gebaseerd zijn op fysiek en psychologisch welzijn, gemeenschap, familie, innovatie en authenticiteit. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Met nieuwe atletische en muzikale evenementen biedt Disneyland Paris, naast de attracties en entertainment, een breed scala aan activiteiten die bijdragen aan het welzijn van de medewerkers en gasten – een initiatief dat volledig in lijn is met de visie van Lolë. “Voor mij is het Kasteel van Doornroosje een van de magische locaties die bijdragen aan de verbeelding van het publiek en een yogasessie naar nieuwe hoogten kan brengen dankzij een unieke emotionele ervaring.”

 

 

Voor Lolë is welzijn een stijl EN een levensstijl

Deze filosofie heeft Lolë ertoe aangezet om innovatieve en functionele kleding te maken, waardoor je zin krijgt om te bewegen. Dit heeft Lolë geïnspireerd tot het creëren van welzijnsinitiatieven over de hele wereld, zoals de Lolë White Tour yoga bijeenkomsten. Sinds 2011 hebben meer dan 65.000 mensen deelgenomen aan de enorme yogasessies op iconische plaatsen. Steden zoals Parijs, New York, Montreal, Barcelona en Toronto waren allen haltes op de Lolë White Tour. De tour brengt gemeenschappen van over de hele wereld samen, die een gemeenschappelijke vreedzame energie delen. Lolë is inspirerend en relevant maar probeert ook betrokken te zijn bij de kwaliteit van hun producten en hun impact op de gemeenschappen.