Bouwupdate: Bellewaerde Aquapark – 31/05/2018

De werkzaamheden aan het Aquapark dat Bellewaerde momenteel aan het bouwen is staan niet stil. Themeparkfreak Dimitri maakte enkele foto’s van de vooruitgang aan dit park dat in 2019 geopend zal worden.

 

Het Bellewaerde Aquapark zal een oppervlakte beslaan van 4300m², waarvan er 2900m² als belevingsruimte voorzien wordt. Momenteel zien we op de werf hoe de werkzaamheden volop aan de gang zijn. Het is voornamelijk nog de kelderverdieping die we kunnen zien, waar onder andere de technische ruimtes komen.

 

 

In Bellewaerde Aquapark zullen verschillende waterglijbanen en waterspeeltuigen geplaatst worden in een oase van groen. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten met een speelzone en peuterbad op maat. Ouders zullen dan weer kunnen relaxen in de vele strandstoelen en de welnesszone. Een lazy river zal de bezoekers doorheen het volledige park voeren langs onder andere, een grot en tal van watereffecten. Voor de warme zomerdagen is er eveneens een buitenzone met ligweide voorzien. De opening van het gloednieuwe indoorwaterpark is voorzien in het voorjaar van 2019.

 

Meer bouwupdates vind u hier.