Nieuwe thrillride in opbouw bij Six Flags Discovery Kingdom

Bij Six Flags Discovery Kingdom wordt momenteel de allereerste Skywarp attractie opgebouwd. Dit type werd ontworpen door Skyline Attractions en nog nooit eerder gebouwd. Deze attractie zal de naam Harley Quinn Crazy Coaster dragen.

 

Bezoekers van het Amerikaanse park Six Flags Discovery Kingdom zullen binnenkort het unieke attractie type Skywarp kunnen ontdekken. Bij deze thrillride maak je meerdere inversies doorheen een pretzelloop. Door de vorm zal je elkaar meermaals rakelings passeren, alsof je een high five kan geven. De attractie is een ontwikkeling van Skyline Attractions, een zeer jong bedrijf. Voor de fabricage van de track werd beroep gedaan op het Amerikaanse bedrijf Rocky Mountain Construction.

De eerste onderdelen kwamen onlangs toe in het park en de bouw gaat aan een hoog tempo vooruit, ze staat bijna volledig overeind.

 

Bij Harley Quinn ga je tijdens een rit tot twaalf maal overkop. De attractie zal een lengte van 110 meter hebben en een snelheid bereiken van 112 km/u. Harley Quinn wordt gebouwd naast de hybride achtbaan The Joker en Superman First Flight. Op deze manier wordt het attractieaanbod van de DC Comics figuren verder uitgebreid.

 

 

Bron en foto’s: Six Flags