Tokyo Disneyland annuleert parade, medewerkers reageren geweldig

Het Japanse Tokyo Disney Resort bestaat 35 jaar en dat wordt grondig gevierd met een gloednieuwe parade. De Dreaming Up! parade is dagelijks in het park te zien. De parade werd woensdag geannuleerd, maar daar hebben de medewerkers iets op gevonden.

 

Een grappig tafereel vond onlangs plaats in Tokyo Disneyland. Wegens de harde wind werd de nieuwe Dreaming Up! Parade, die bedoeld is voor het 35-jarig bestaan van het park, geannuleerd. Twaalf medewerkers besloten om de parade zelf maar op te voeren. In een polonaise liepen ze richting de main street van het park met vlaggetjes. Ze gaven bezoekers high fives en zongen liedjes.

 

 

De parade Dreaming Up! ging officieel van start op 15 april 2018, maar was al te zien vanaf 9 april 2018 en is te bewonderen tot 25 maart 2019. Naast de figuren Pluto, Goofy en Mickey Mouse doen er ook bijzondere figuren mee als Diedeldom en Diedeldie, de Hartenkoningin en de Hartenkoning, Gideon en Jantje Fatsoen, de Goede Fee, Hiro uit Big Hero 6 en de pinguïns uit Mary Poppins.

 

 

Naast de parade wordt er ook een gloednieuw vuurwerkspektakel vertoond aan het bekende kasteel, ter ere van het 35-jarige bestaan van het Japanse Disneypark. De vuurwerkshow Brand New Dream wordt dagelijks opgevoerd.