Oscar’s Wacky Taxi volop getest bij Sesame Place

Het Amerikaanse pretpark Sesame Place, gebaseerd op de bekende figuren van Sesame Street, opent in de lente van 2018 de hybride achtbaan Oscar’s Wacky Taxi. Het treintje kwam onlangs aan op de bouwplaats. Niet veel later begonnen de testritten.

 

Oscar, het groene monstertje uit de kinderserie Sesame Street, neemt je mee op een wilde taxirit in de gloednieuwe hybride achtbaan Oscar’s Wacky Taxi. De attractie opent in de lente van 2018 in het Amerikaanse pretpark Sesame Place, te Philadelphia.

Tijdens de attractiebeurs IAAPA werd het treintje onthuld voor de achtbaan. Het park deelde mee dat het allereerste karretje van het treintje voor de achtbaan aangekomen is op de bouwplaats.

De achtbaan werd ontworpen door The Gravity Group, LLC en wordt 365,8 meter lang. Er zal een daling van 12,2 meter zijn die kriebels in de buik geeft.

Sesame Place is opgesplitst in twee themazones. De eerste is Elmo’s World, welke opende in 2006. De andere zone is Cookie Monster Land, welke opende in 2014. Het park telt onder meer elf droge attracties en negen waterattracties.

 

Teaser:

 

 

Eerste testritten: