Attractiepark Le Pal gaat in 2021 hotel openen

Het Franse pret- en dierenpark Le Pal wil uitbreiden met meer overnachtingsmogelijkheden. Naast de 31 hutjes wil het park een gloednieuw hotel openen in 2021.

 

Bezoekers van het Franse park Le Pal kunnen over drie jaren overnachten in een parkhotel. Het pretpark wil namelijk een gloednieuw hotel openen in 2021. Dat kondigt het park aan in het Franse dagblad La Montagne.

Er was een erg grote vraag naar uitzonderlijke accommodaties. Le Pal bezocht Zuid-Afrika om daar inspiratie op te doen voor een nieuw hotel. Het hotel zal 60 kamers aanbieden, naast de 31 lodges die gebouwd werden in 2013 en 2015. De huisjes op palen werden gebouwd middenin het safarigebied. Gasten worden er wakker met uitzicht op de dierenverblijven, waardoor ze het gevoel hebben dat ze in Afrika ontwaken.

De overnachtingen in het park zijn een groot succes. De meeste hutjes werden al geboekt voor de start van het nieuwe seizoen. Het park hoopt met een hotel dus een nieuwe unieke slaapervaring aan te bieden. De 60 nieuwe kamers openen in 2021

Het park groeit meer en meer. Onlangs opende het park de nieuwe lanceerachtbaan Yukon Quad. De achtbaan werd gebouwd door Intamin Amusement Rides en heeft een lengte van 1.000 meter.

 

Bron: ParkErlebnis & La Montagne,