Avonturenpark Hellendoorn breidt attractieaanbod verder uit!

Avonturenpark Hellendoorn breidt haar attractieaanbod in seizoen 2018 verder uit met de komst van een leuke attractie voor de allerkleinste avonturiers. De uitbreiding vindt plaats in Dreumesland. Dit deel van het park is speciaal ingericht voor kinderen tot 120 cm.

 

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn vertelt meer over de keuze van de uitbreiding: ,,Vorig jaar hebben we met Het DrakenNest een grote attractie geopend voor onze hoofddoelgroep. Een attractie die erg populair is gebleken onder kinderen én ouders. Het DrakenNest hanteert een minimale lengte van 120 cm en is dus niet toegankelijk voor kleine(re) avonturiers. Dit jaar zijn de kleintjes weer aan de beurt. Dreumesland wordt alsmaar populairder en verdient een nieuwe attractie!”

In 2016 openden Baba en Bella hun ‘Berenboom’ op feestelijke wijze in Dreumesland. De hoogste tijd dus om een volgend feestje te vieren. Met de komst van deze nieuwe attractie breidt het attractieaanbod in Dreumesland uit naar 8 attracties. Alle attracties in Dreumesland zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm.

Peul vervolgt: ,,Avonturenpark Hellendoorn richt zich voornamelijk op families met kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar ook voor de allerkleinste avonturiers is er genoeg (zelfstandig) te beleven. Dreumesland is een mini-pretpark waar plezier en veiligheid voorop staan. Ouders kunnen hun kroost met een gerust hart leuke avonturen laten beleven.

Peul geeft aan dat er in de komende weken meer bekend wordt gemaakt omtrent de nieuwe attractie.