Alabama Splash Adventure opent duurste uitbreiding in geschiedenis van het park

Het Amerikaanse water en pretpark Alabama Splash Adventure opent dit jaar meerdere nieuwe attracties. Volgens het managment van het park is dit meteen de duurste uitbreiding uit hun geschiedenis. In totaal zal het pretpark vijf nieuwe attracties krijgen.

 

Alabama Splash Adventure, gelegen in Alabama, biedt heel wat familievriendelijke attracties aan. Het park wordt sinds 2014 uitgebaat door de familie Koch, die het park leidt op een zeer familiale manier. In het park is de blikvanger ongetwijfeld ‘Rampage’ een houten achtbaan gebouwd door CCI. De familie Koch stelde onlangs de nieuwigheden voor komend seizoen voor.

Voor dit jaar kondigde de eigenaars de duurste uitbreiding aan die het park ooit kreeg, er komen namelijk vijf nieuwe attracties naar het park.

 

 

De nieuwe attracties worden dus een Yo-Yo, Scrambler, Tilt-A-Whirl, Rockin Tug, en Royal Express train, telkens gericht op de jongere bezoekers. Maar dat is niet alles, eerder werd ook een uitbreiding aangekondigd voor het waterpark gedeelte. Hier opent het gebied Splash Island, de plek waar een waterspeelplaats en enkele kinderglijbanen komen te staan.

 

 

Bron en foto’s: Alabama Splash Adventure