Le Jardin des Bêtes opent Thrillride

Het bescheiden Franse park Le Jardin des Bêtes opent dit jaar een thrillride. Het park, gelegen in Gages-Le-Bas te Frankrijk, bestaat uit een dierenpark en een attractiegedeelte. De komst van deze nieuwigheid is opmerkelijk, aangezien de andere attracties eerder op kinderen gericht zijn.

 

Het Franse Dierenpark Le Jardin des Bêtes opende vorig jaar haar attractiegebied met een tiental attracties, gebouwd door de SBF Visa groep. Het park wil hiermee naar eigen zeggen voldoen aan de vraag van haar bezoekers, “kinderen willen tegenwoordig meer dan enkel de dieren, om hieraan te voldoen openden we vorig jaar een nieuw attractiegedeelte.”

 

 

Ook dit jaar wordt geïnvesteerd in nieuwigheden. De opmerkelijkste nieuwe attractie wordt Tornado, een Dance Party 360 van de Italiaanse bouwer SBF Visa. Bij deze attractie nemen de berijders plaats in een pendelvormige gondel die heen en weer slingert als een frisbee, tijdens de rit zal je ook volledig overkop gaan.

 

 

Een andere nieuwigheid wordt een glijbaan met rubberboten.

 

 

Behalve de nieuwe attracties kwam ook een nieuw dier naar het park, een poolvos genaamd  Snow. Dit dier brengt het aantal dieren in het park op 200.

 

 

Bron en foto: Le Jardin des Bêtes