Océade viert carnaval met groot bellenbad

Océade, het waterpark met de meeste glijbanen van België, gaat tijdens de Krokusvakantie carnaval vieren. Hiervoor zal het waterpark omgetoverd worden tot een groot bellenbad. Het zal een van de laatste evenementen in Océade worden, want het park zal dit jaar verplicht haar deuren sluiten.

 

De bellengekte barst los tijdens de carnavalsperiode in Océade. Vanaf maandag 12 februari zullen gigantische bellen het waterpretpark vullen. Je kan ze vangen of prikken, er tussen dansen of springen en dit meerdere momenten per dag. Eindeloos bellenplezier met opzwepende carnavalsmuziek die zelfs jouw heupen doen bewegen.

Het carnavalsevenement zal een van de laatste worden in het waterpark. Tijdens de maand september van dit jaar moet Océade verplicht sluiten om plaats te maken voor het NEO project dat op deze locatie gebouwd zal worden. Jarenlang verzette het waterpark zich tegen dit project, maar in 2016 werd er beslist dat het doek dan toch moet vallen over dit zwemparadijs.

Océade opende de deuren in 1988 en was onderdeel van Océade Frankrijk. Het werd het derde park in deze groep. Nadat bleek dat het succes uitbleef werd het overgenomen door de Walibi Groep en kwam het onder leiding te staan van Thierry Meeus. De Franse parken sloten later de deuren, maar Océade te Brussel werd wel een succes en bleef tot op heden investeren in vernieuwingen.

 

Bron en foto: Océade