Belgische striphelden lokken recordaantal bezoekers naar Comics Station Antwerp!

Comics Station Antwerp, hét nieuwe indoor pretpark in Antwerpen-Centraal met onze Belgische stripfiguren beleeft een magische kerstvakantie. Op donderdag 4 januari behaalde het nieuwe pretpark voor het eerst in zijn jonge bestaan de maximum capaciteit van 2.000.

 

Comics Station Antwerp gelooft sterk in de kracht van onze Belgische Striphelden. Maar dat deze striphelden zo snel, zo’n groot en divers publiek naar Antwerpen-Centraal zouden leiden, dat durfden ze bij Comics Station Antwerp niet te dromen. Rond 13u behaalde het nieuwe pretpark voor het eerst in zijn jonge bestaan de maximum capaciteit van 2.000. Het weer speelt hierin ongetwijfeld een rol, maar daarnaast heeft de tam tam duidelijk zijn werk gedaan tijdens de familiefeesten. Uit navraag blijkt dat maar liefst 35% van de parkbezoekers langskwam op aanraden van familie of vrienden.Dat schept mooie vooruitzichten naar de toekomst toe. Een nieuwe toeristische trekpleister in het hartje van Antwerpen lijkt geboren.

 

De bezoekers van Comics Station Antwerp zijn zeer positief over hun bezoek. Dit ondanks de de grote drukte tijdens de kerstvakantie. Het lijkt er dus op dat het park nog meer bezoekers aankan. Waarom dan de limiet op 2.000 per dag?

 

We willen onze bezoekers een onvergetelijk avontuur aanbieden. En dat beleef je niet in een wachtrij. Tot 2.000 bezoekers kunnen we dit dan ook garanderen. Eens daarboven zouden de wachtrijen aangroeien en de magie van het bezoek verminderen en dat willen we vermijden.

 

Hoe weten bezoekers of er nog plaats is op de gewenste dag?

 

Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers vragen we om tickets op voorhand te reserveren via onze website (www.comicsstation.be). Dit wordt dan ook gedaan door 80% van onze bezoekers. Hierdoor weten onze bezoekers perfect op voorhand of er nog plaats is én kunnen wij alles perfect opvolgen om een optimaal bezoek te kunnen garanderen.

 

Gouden tips voor de bezoekers: “Wanneer kom ik het best langs?”

 

Comics Station Antwerp: Check voor je bezoek onze website. Als je hier tickets kan bestellen dan ben je dankzij onze maximum limiet zeker van een aangenaam bezoek. Maar we hebben wel een extra tip voor mama’s die in januari naar de solden komen in Antwerpen:

 

Drop and shop! Shoppen wordt plots leuk voor het hele gezin. Ook voor de papa’s en de kinderen 😉

 

Januari is een typische stresstest voor heel wat families. Enerzijds zijn er heel wat mama’s die graag de stad intrekken om solden te doen, terwijl er anderzijds heel wat papa’s en kinderen vaak zeurend er achteraan slenteren. Voor deze families is Comics Station Antwerp gewoon dé oplossing. Mama’s kunnen hun man en kinderen eenvoudigweg droppen in het pretpark in Antwerpen-Centraal en meteen de stad induiken met enkele vriendinnen. Of nog beter: trek met het hele gezin ’s ochtends de stad in en kom nadien met het hele gezin als beloning naar Comics Station Antwerp.