Sinterklaas live op RADIONL vanuit Plopsa Indoor Coevorden

Op 2 en 3 december viert Plopsa Indoor Coevorden in aanwezigheid van RADIONL de komst van Sinterklaas met een spetterende Sint Show, een optreden van de Dikdakkers en een feestelijk troonmoment.

 

Tijdens het RADIONL Sint Weekend van 2 en 3 december staat Plopsa Indoor Coevorden volledig in het teken van Sinterklaas. Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de Sint en zijn Pieten te verwelkomen tijdens de feestelijke intrede. Aansluitend volgt een spetterende Sint Show in de vorm van een talentenjacht en een swingende act van de Dikdakkers. Daarnaast vindt er een troonmoment plaats waarbij de allerkleinsten de kans krijgen om hun zelfgemaakte tekening of verlanglijstje persoonlijk aan de Sint te bezorgen.

Bovendien zendt RADIONL live muziek uit vanuit het park onder het toeziend oog van Radiopiet. Samen met alle bezoekers gaat hij op zoek naar het lievelingslied van de Sint en draait hij de hele namiddag plaatjes vanop het podium in het theater. Natuurlijk zijn tijdens dit weekend Maya De Bij, Wickie De Viking en Kabouter Plop ook aanwezig in Plopsa Indoor Coevorden om de Sint en de bezoekers te ontvangen.

 

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets voor Plopsa Indoor Coevorden, kijk op www.plopsaindoorcoevorden.nl.