Het Star Wars seizoen Back in Force in Disneyland Parijs!

Heb je altijd al eens in het tv-scherm willen duiken zodat je jezelf midden in een Star Wars film bevindt? “SEASON OF THE FORCE” maakt zijn grote comeback in Disneyland Paris met niet minder dan 8 intergalactische ervaringen die je de held van de saga maken. Goed nieuws – STAR WARS: The Last Jedi maakt ook deel uit van dit veelbelovende, spannende programma!

 

SEASON OF THE FORCE is aanwezig in beide Disney® Parken en is 3 maanden land volledig gewijd aan de Star Wars films. Kom oog in oog te staan met Darth Vader en de Stormtroopers, word aangedreven door de lichtsnelheid in Hyperspace Mountain en Star Tours: The Adventures Continue en laat je verwonderen door de spectaculaire projectieshow op het Hollywood Tower Hotel.

 

STAR WARS IN HET WALT DISNEY STUDIOS PARK

 

Star Wars: A Galactic Celebration (1)

Deze niet te missen openluchtprojectie maakt zijn grote comeback in het Walt Disney Studios Park op 13 januari 2018. En nog beter: het zal nieuwe scènes bevatten die rechtstreeks uit de gloednieuwe film Star Wars: The Last Jedi komen.

Wanneer de avond valt zal het Walt Disney Studios Park volledig opgelicht worden in ware Star Wars stijl door een adembenemende geluid- en lichtshow. Denk aan filmprojecties, speciale effecten en uiteraard verschijnen de Star Wars figuren op het podium! De legendarische personages van de Empire, the First Order en de Resistance maken hun opwachting in deze show waarin de helden van de saga gezegevierd worden.

 

Star Wars: A Galaxy Far, Far Away (1)

Deze show is meerdere keren per dag te zien en plaatst een aantal van de meest legendarische personages uit de saga in de spotlight op het podium. Chewbacca, C-3PO, R2-D2, Kylo Ren, Darth Vader en vele anderen zullen persoonlijk aanwezig zijn tijdens deze fascinerende show in Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

 

The First Order March (1)

De dagen in het Walt Disney Studios Park worden gekenmerkt door epische verschijningen van de Star Wars Figuren. Te beginnen met “First Order March”, een unieke parade vol Stormtroopers, aangevoerd door de indrukwekkende Captain Phasma.

 

Stormtroopers Patrol (3)

Het perfecte moment om met de gevreesde Stormtroopers te communiceren. Ze zullen meerdere keren per dag patrouilleren op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

 

STAR WARS IN HET DISNEYLAND PARK

 

Nog meer nieuwigheden in Star Tours: The Adventures Continue (2)

Nieuwe ervaringen, nieuwe bestemmingen, nieuwe personages, nieuwe technologie – de attractie keert terug met meer dan 60 verschillende missiecombinaties. En er is meer: vanaf 22 november 2017 zal er een nieuw avontuur op Crait, de planeet uit de nieuwe film Star Wars: the Last Jedi worden toegevoegd aan het Star Tours avontuur.

State-of-the-art technologie, vluchtsimulators, digitale 3D beelden, Audio-Animatronics personages, speciale effecten, epische muziek en nog veel meer… tijdens deze reis word je volledig ondergedompeld in de vele werelden van Star Wars.

 

Disney Illuminations (2)

Wanneer de avond valt is het tijd voor een sprankelende show in het Disneyland Park: Disney Illuminations. Dit ongeziene spektakel werd ingehuldigd ter gelegenheid van de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris en bestaat uit geluid- en lichtshows, projecties, fonteinen en een adembenemend vuurwerk. Je wordt meegenomen doorheen tal van avonturen, waaronder naar een galaxy far, far away. Met de Millennium Falcon, TIE Fighters, Stormtroopers en nog veel meer. The Force is with you tijdens Disney Illuminations, met een reeks live action beelden die alle Star Wars fans zullen bekoren.

 

Star Wars Hyperspace Mountain (2)

Ter gelegenheid van de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris werd Star Wars gecombineerd met de iconische Space Mountain attractie en werd deze omgedoopt tot Star Wars Hyperspace Mountain. Tijdens dit nieuwe avontuur vliegen de bezoekers van het Disneyland Park naar een compleet nieuwe atmosfeer om deel te nemen aan de beroemde Rebel Alliance en een epische expeditie vol sensaties te beleven. Hierbij worden ze volledig ondergedompeld in het Star Wars universum.

 

Meeting the Dark Side of the Force (2)

Goed nieuws: jong en oud komen oog in oog te staan met Darth Vader in Star Port! Dit kan iedere dag in de speciaal daarvoor ingerichte ruimte in Discoveryland, naast Star Tours: The Adventures Continue. Een kleine tip voor jouw privé-ontmoeting: wees op je hoede!

 

(1) Enkel te zien tijdens Season of the Force

(2) Het hele jaar lang aangeboden aan de bezoekers

(3) De beschikbaarheid van dit product na Season of the Force is tot op heden nog niet bevestigd

 

Maak je klaar om de held te worden van je eigen Star Wars avontuur tijdens SEASON OF THE FORCE – van 13 januari t/m 25 maart 2018 in beide Disney® Parken.