Nieuw Hotel voor het Disneyland Resort te Anaheim in 2021

Het Disneyland Resort te Anaheim, California krijgt er in 2021 een hotel bij. Dit hotel zal vier sterren dragen en de West kant van Downtown Disney volledig hertekenen. Het zal tevens een nieuwe toegang bevatten tot het resort.

 

Het nieuwe Disney hotel zal 700 kamers groot worden en voorzien zijn van een zeer modern design. Bij het hotel zal een oase ontstaan, gebouwd uit rotsen en waterelementen, zodat de natuur een belangrijk onderdeel wordt van het geheel. De Disneyland Monorail zal een halte krijgen in het hotel, waardoor je rechtstreeks verbonden bent met het park.

De kamers, alle openbare plekken en de tuinen bieden een zicht op Downtown Disney. Een restaurant op één van de hoogste verdiepingen zal uiteraard een prachtig uitzicht bieden op de populaire vuurwerkshow van het park.

Op het gelijkvloers komen winkels en restaurants, dit alles gelegen aan een plein vol waterelementen. De kleurrijke tuinen zullen dit hotel verbinden met de andere drie hotels. Op deze manier wordt een volledig nieuwe toegangszone gecreëerd.

 

De werken vangen aan in de zomer van 2018, het hotel zal geopend worden in 2021.

 

Bron en foto’s Disney