Season of the Force in Disneyland Paris

Van 13 januari tot en met 25 maart 2018 staan de helden uit de wereld van Star Wars centraal in Disneyland Paris. SEASON OF THE FORCE wordt een fantastische intergalactische beleving voor iedereen, van de jongste Padawan tot de oudste Jedi.

 

Star Wars: A Galactic Celebration
In de avond zal het Walt Disney Studios Park oplichten met iconische Star Wars™ kleuren als onderdeel van een show die speciaal voor Disneyland Paris is gecreëerd. ‘Star Wars: A Galactic Celebration’ is een adembenemend spektakel van licht en geluid met projecties en speciale effecten en nog veel meer verrassingen. Helden uit de wereld van Star Wars, zoals Chewbacca en R2-D2, Kylo Ren, Darth Maul, Darth Vader en nog veel meer, zullen in hoogsteigen persoon aanwezig zijn. Iconische personages van de Empire, de First Order en natuurlijk de Resistance zullen allemaal op het podium verschijnen en een ongelooflijke dimensie aan deze show toevoegen die hulde brengt aan de Star Wars saga door middel van zijn helden.

Voordat ‘Star Wars: A Galactic Celebration’ in de avond begint, staan vele andere belevingen de gasten van het Walt Disney Studios Park te wachten die ze meenemen naar een galaxy far, far away.


Van de ‘First Order March’ en de ‘Stormtroopers Patrol’ tot ‘Star Wars: A Galaxy Far, Far Away’
Overdag verschijnen er in het Walt Disney Studios Park verschillende helden uit de wereld van Star Wars. Eerst komt de ‘First Order March’ voorbij, onder leiding van Captain Phasma. Deze mars wordt overdag gevolgd door een optreden van ‘Star Wars: A Galaxy Far, Far Away’. De show zet een aantal iconische personages uit de saga in de spotlight, zoals Darth Vader en Kylo Ren. Tenslotte kunnen de gasten oog in oog komen te staan met een patrouille Stormtroopers en zelfs ermee in contact komen!